2018. dec 29.

A férfiak f@rkát nem lehet átverni: inkább egy ropiseggű 20 éves, mint egy 40-es öregasszony

írta: NVK
A férfiak f@rkát nem lehet átverni: inkább egy ropiseggű 20 éves, mint egy 40-es öregasszony

#ezaztánakritika #ássukelmagunk #anegyvenesnőcsúcskategóriás

woman-3287951_640.jpg

 

Olvastam egy posztot.
Egy 40 éves csaj írta: ha a korabeli férfiak 20 évesekkel akarnak összejönni, kivel randizzon ő?

A posztban volt egy mondat: ,,nőiességem teljében vagyok..", amire érkezett egy válasz, amitől rendesen kikerekedtek a szemeim.


Nos, azt hiszem, kedves egyedülálló 40-es nők ideje elővennetek egy ásót, ássatok vele gödröt aztán feküdjetek bele, mert ma megtudtam, hogy 40 felett már nem érnek a nők lófüttyöt sem.
Sőt igazából előtte sem sokat....

Íme az ominózus hozzászólás egy részlete:
,,Egy nő 18-23 éves kora között van nőiessége teljében. Ekkor van a legnagyobb esélye egy magas szintű férfit fogni. Csak szexre és állandóra is, de ezt a nők többsége képtelen felfogni. Azt hiszik, hogy ha huszonévesen 8+-os pasasokkal dugathatják magukat, akkor majd ha megunták a csúcsrakúrást és a faszkörhintázást, akkor kiemelnek ezek közül egyet és ő lesz az, akivel családot alapítanak és leélnek mellette egy életet....

...A férfiak farkát nem lehet átverni, inkább egy ropiseggű húsz éves hetente kétszer, mint egy 40+-os öregasszony naponta. A minőséget egyszerűen nem lehet a mennyiséggel pótolni. Ez nektek negyvenes nőknek elég rossz hír, mert a szex minőségi és mennyiségi részéből csak a mennyiségben tudtok versenyezni a húszéves korosztállyal....

Az egyedül maradt negyvenes nők nagy része saját magának köszönheti a sorsát. Fiatalon, amikor a legmagasabb árat lehetett kérni magukért a húspiacon, akkor kellett volna hosszútávon gondolkozni, nem pedig feláldozni a jövőt a rövidtávú örömökért.
És ezt a megdugom, gyereket csinálok neki, aztán lelépek típust is ők hozták létre és tartják fenn. Ha párválasztáskor valóban figyelembe vennétek olyan belső tulajdonságokat, mint megbízhatóság, elkötelezettség, hűség és nem csak a nemi szervetek után mennétek, nagyságrendekkel kevesebb ilyen eset fordulna elő."

Kezdjünk el vitatkozni ezekkel a sorokkal? 
Én a magam részéről egyáltalán nem értek egyet. (drága kommentelő fiú, téged derekasan helybenhagyhatott valaki, hogy így vagdalkozol) De persze lehet, hogy azért nem adok neki igazat, mert én magam is 40 éves vagyok.

Szerintem manapság a 40-es nők hihetetlenül szexisek, magabiztosak, csúcskategóriásak. Épp azért, mert a társadalmi elvárásoknak és önmaguknak akarnak megfelelni, ami nem tűri a slamposságot, tunyulást.
Úgyhogy a férfiak nagyon is jól járnak a 40-es nőkkel. 

Ezzel szemben a 40-es pasik zöme elfelejt adni magára, 30 éves koruktól híznak, löttyednek. (mindig van kivétel)

És, hogy nem lehet a férfiak farkát átverni?

Ha nem lehetne, ugyan mit akarna egy 40-es hapsi egy 20 éves csajtól?

 

Szólj hozzá

önazonosság