2019. feb 27.

A férfiaknak nem a maca kell

írta: NVK
A férfiaknak nem a maca kell

#legyengerinc #neaddmagadelsőre #éljenatartás

svetlana-pochatun-205767-unsplash.jpg


Grease
.

Megvan a film? 
Van benne a szép, szőke főhősnő, aki minden, csak nem trendi. Biztos, hogy senki sem akarna olyan lenni, mint ő: szigorú frizura, szigorú ruha, szigorú elvek és erkölcsök.

És van a rossz pink csaj: szűk ruha, festett száj, tűsarok, lazaság és szex. Sok szex, sok mindenkivel. Na, ő már az a fajta csaj, akire a legtöbb fiatal hasonlítani szeretne. 

Mégis, a történetben a menő srácot a jó kislány szerzi és tartja meg. És nem azért, mert a végén szűk nacit húz.

Sokkal inkább azért, mert nem adja magát könnyen. Mert lehet tisztelni. Fel lehet rá nézni. Mert nő. És nem mindenki által használt, felpróbált kapcarongy.
Ezt láttam mindig is a lányok hibájának: túl könnyen adták, s adják ma is magukat oda. 

giphy-1

Vagy én őskövület vagyok és a nézeteim Sandy-vel együtt rég kimentek a divatból?

Tudom, tudom, rohanó világot élünk, ahol minden egyre inkább instant, ahol minden gyorsan, szaporán történik, mert nincs idő.
A legtöbben munkahelyen vagy különböző randioldalon próbálnak ismerkedni, ahol néhány kósza mondat után rögtön téma lesz a szex.
Sokan nem is akarnak hosszasan udvarolni. Küldenek egy képet magukról, ami deréktól lefelé semmit nem bíz a fantáziára, aztán felteszik a lényegi kérdést:

Hogyan akarod, hányszor, mikor, kinél? És a lányok belemennek.

giphy-2

Pedig a normális pasik, a FÉRFIAK nem ezt keresik. Nem ilyenek.

A FÉRFIAK azt gondolom többségében olyanok, mint Danny: felpróbálják Rizzót mert adja magát, és végül Sandyt választják, a lányt, akinek van gerince. Aki nem engedi letapizni magát az autósmoziban a kocsi ülésén.
Aki nem bújik az ágyukba három üzenetváltás után.

Természetesen nem arról beszélek, hogy az esküvőig nincs szex! Egyáltalán nem arról. Mindössze azt próbálom elrebegni, hogy azokat a lányokat, akik magukat olcsónak adják el, a pasik is olcsónak veszik.

Szóval mi is a lényeg? Legalábbis az én őskövület véleményem szerint?
Csak ennyi:
Ha az ember lánya csak egy kis hancúrra vágyik, belemehet a gyors, felelőtlen szexbe. Nem tilos. De! Ha tartós kapcsolatot keres nem árt, ha egy dolgot figyelembe vesz:

Ha ingyen van a tej, senki nem vesz tehenet!

Persze a döntés mindenkinek a sajátja. Meg a következmény is.

Szólj hozzá

kapcsolatok