2018. sze 24.

Az érett nő otthonra vágyik avagy 10 különbség az érett nő és a csitri közt

írta: NVK
Az érett nő otthonra vágyik avagy 10 különbség az érett nő és a csitri közt

#érettnő #fruska #kivagyte

vinicius-santos-730739-unsplash.jpg

 

Vannak az érett nők. 

Meg vannak azok a nők, akik azt hiszik magukról, hogy érettek. Hangoztatják, hogy erősek, önazonosak blablabla, közben meg nem mások, mint csak saját magukkal foglalkozó kislányok.

Picsognak, és az őrületbe kergetik a környezetüket - főleg a férfiakat.

Te melyik vagy? És a párod melyik? Tudod?


Segítségül íme 10 különbség a valódi, érett nő és a csitri között!

1: Az éretlen nők irányítani akarják a férfit az életükben. Megmondani mikor, mit, hogyan csináljanak. Ha ellenvetést tapasztalnak, bevágják a durcit. - Az érettek tudják, ha a férfi tényleg hozzájuk tartozik, nincs szükség irányításra. Hagyják, hogy a férfi férfi legyen mellettük.

2: Az éretlen nők kisajátítják a párjuk minden idejét. Nincsenek haverok, hobbik, de még a munkából is többszöri bejelentkezést igényelnek. - Az érett nők tudják, hogy teret kell hagyni a másiknak, nem ellenőrizgetnek minden percben, ismerik az énidő fogalmát, de azért teremtenek alkalmat egy kis együttlétre is.

3: Az éretlen nők nem tudnak megbocsátani. - Az érettek odanyújtják a vállukat és egy zsebkendőt.

4: Az éretlen nők félnek az egyedülléttől. - Az érettek kihasználják az egyedül töltött időt önmagukra, a személyes fejlődésükre.

5: Az éretlen nők figyelmen kívül hagyják a jó embereket. Csak a külsőre mennek, csak a látszatra adnak. - Az érett nők nem figyelnek a rossz fiúkra. Többet ér a belső számukra, mint a burok, bár értékelik a külsőt is.

6: Az éretlen nők mindenkit büntetnek egy ember hibájáért. Még akkor is, ha ők maguk a hibásak.  - Az érettek tudják, az egy ember az csak egy, és nem több.

7: Az éretlen nő üti a vasat, ha meleg, s akkor is, ha már kihűlt a láng. - Az érett nő szeret, de ha már vége, szépen elengedi az elmúlt szerelmet.

8: Az éretlen nő kalandokat keres. - Az érett nő már otthonra vágyik.


9
: Az éretlen nő nem tervez, mástól várja az irányítást. - Az érett nő terveket készít, s azokat összevonja társa terveivel.

10: Az éretlen most értetlen arccal nézi ezeket a sorokat - Az érett nő nem érti, minek ezekről a természetes dolgokról beszélni?

Szólj hozzá

önazonosság