2019. feb 11.

Ágyban, párnák közt legjobb a szex, vagy nem?

írta: NVK
Ágyban, párnák közt legjobb a szex, vagy nem?

#holmáshol #kipróbáltam #jobbazágy

devon-divine-1131679-unsplash.jpg

Mi egy jó párkapcsolat egyik alappillére?

A bizalom? A jóízű beszélgetések? A nevetés? A megértés?

Persze ezek is, de én ma pajzán kedvemben vagyok, úgyhogy másra gondoltam!
Na, mi az?

Naná, hogy a SZEX! (Aki mást mond, hazudik!)

Mindegy, épp hány évesek vagyunk, a kapcsolatoknak mindenképp meghatározó része a jó nemi élet. (Az is meghatározza az életünket, ha nincs, de mi most vegyük alapul, hogy van.)

És ha már van, azt nem mindig az ágyban, párnák közt intézzük. Részben azért, mert nem mindig van rá lehetőség, részben pedig azért, mert az ember fia-lánya szeret kísérletezni, kicsit elkalandozni és új dolgokat kipróbálni, mert a változatosság ugyebár gyönyörködtet.

Sorra vettem néhány klasszikus helyszínt, ahol sokan próbáltak már eltölteni egy-egy kósza pásztorórát.De vajon jobbak-e, mint a pihe-puha ágy?
Kiderül...

Medence

Kedvencem a romantikus filmekben, mikor a szerelmespár összebújik a medencében, testüket nyaldossa a víz, s összeforrnak egy szenvedélyes ölelésben.
Az életben ez azért nagyon más: a medence ritkán adatik meg, talán a kis gumipancsoló a kert végében, és ha az akad is, meg van spékelve pár adag gyerekpisivel.
Ha meg sikerül egy kis összebújás, vagy kijön a szomszéd sörözni, vagy megcsúszva nyelünk egy nagyot, s oda a romantika. És akkor még nem esett szó a szúnyogokról...
Szóval szerintem egy pont az ágynak.

4 tipp fürdőszobai szexhez 1
fotó

Zuhanyzó, fürdőkád

Ez az a helyszín, amit minden valamirevaló szerelmespár kipróbál legalább egyszer. Még akkor is, ha akrobatikus mutatványok sorát kell produkálni, és csúszik az alja, meg nyom a csaptelep, és egyébként is felettébb kényelmetlen.
De az izgalmat és a veszélyt mindenki szereti, és ez az a hely, ami igazán veszélyes... hisz bármikor kicsúszhat lábunk alól a talaj. Szó szerint.

Akkor pedig nagyot koppan fejünk a csempén.
Úgyhogy megint egy pont az ágy javára.

A természet lágy öle

A másik klasszikus helyszín. Akár éjszaka van, és holdfény meg csillagok, akár nappal, pillangók meg madárcsicsergés, mindkettő nagyon romantikus.
Mindenképp kedvező helyszín... a szúnyog és csaláncsípések ellenére is. Én inkább az ágyat választom.
Az állás 3.

23
fotó

Kocsi hátsó ülése

Tegye fel a kezét, aki próbálta már! Ugye, mindenki? Akármilyen kényelmetlen és szűk, mégis, ezt a helyszínt nem lehet kihagyni.
Forr a szenvedély... siklanak a kezek... párásodik az ablak.
S kívülről bámész szemek figyelik, vajh mitől ring ütemesen a kocsi. Vagy benéz a ló az ablakon...
Egyszer-egyszer megéri, de megint nőtt az ágy pontszáma, immár 4.

Nyilvános hely

Lépcsőház, próbafülkében, könyvtár polcai között, vagy csak nyitott ajtó, anyukával a szomszéd szobában, ismerős? (vagy ilyenek csak a filmekben vannak?)
Szerintem a sorsot kísérteni egy olyan dopping, ami magasan tudja tartani a szenvedélyt sokak számára. 

S azon pechesek, akik lebuknak... hát ők jót nevetnek később, s sztoriznak a gyerekeiknek: ,,egyszer, mikor nagyanyád kopogás nélkül bejött..."

De azért kettesben jobb, szóval nyert az ágy 5 ponttal.

 

Szólj hozzá

kapcsolatok