2018. sze 15.

A jó szerető lelkes, tiszta és elmondja, hogyan szereti

írta: NVK
A jó szerető lelkes, tiszta és elmondja, hogyan szereti

#mozdulj #élvezd #beszéljróla

allan-filipe-santos-dias-427280-unsplash.jpg

 

- A párom nem akar velem lefeküdni! - panaszolta nekem egy anyuka a játszótéren. Nem mondanám, hogy erre az információra feltétlenül szükségem volt, azonban öntudatlanul is jobban megnéztem magamnak őt.

Azt kell mondjam, együtt érzek a hapsival. Nem különösebben lepett meg, hogy nincs kedve. Amikor pedig volt szerencsém végighallgatni egy régi szex krónikáját is, a véleményem csak megerősödött.

Vajon sok ilyen asszony lehet? 

 A férfiakra nem jellemző, hogy panaszkodnak a szexuális életükre. Azonban ez nem azt jelenti, hogy mindegyik maximálisan elégedett. A nő azonban, ha akar, sok mindent tehet azért, hogy ne legyenek gondok a hálószobában. (a férfiak nemkülönben, de az egy másik történet)

 

Például lehet kommunikálni:

Na, nem a napi bevásárlólistát kell elmondani, nem is azt, hogy a szomszéd megint mit csinált. Viszont elmondhatod, mit szeretnél, hol érintsen, hogy neked is jó legyen. Ez különösen egy kapcsolat elején fontos.
Érdekes, de a legtöbb nő intim kommunikációja minimális, vagy egyáltalán nincs.
Feltételezzük, hogy a partnerünk tudja, mit szeretünk, mire vágyunk, pedig ez nem így van. Ha nem mondjuk el, mit szeretnénk, a partner nem feltétlen fogja tudni.
Így elmarad az élvezetünk, ami kihat a teljesítményünkre is.
S azt se feledjük, a férfiak szeretik látni, hogy élvezetet okoznak a partnerüknek.

És ha már: az is pozitívum, ha a nő kérdezi meg, mit szeretne a partner. Hisz nekik se minden esik jól, s nem is ugyanúgy. Felháborodni viszont nem ér, és az sem jó, ha mártírarccal teljesül a kívánság.
Ha nem szeretnél csinálni valamit - ezt is le kell kommunikálni. Nem utólag vádaskodni.

 

Csak semmi passzivitás:

Hatalmas hiba az, ha a nő passzív az ágyban. Aki fekszik, mint egy darab érzéketlen fa, és csak hagyja magát, az nagy hibát követ el. Nem lesz jó a szex neki sem, és a párjának sem. És nagy valószínűséggel nem lesz több alkalom. A jó szerető aktív, találékony és lelkes. Ha egy férfi mást akar, beszerez egy guminőt. Az ugyanolyan passzív, és nem is beszél.

 

Fürdjél le!

A legtöbb nő sokat foglalkozik a külsejével. De hihetetlen módon vannak olyanok is, akik nem, azaz megjelennek a hálószobában borotválatlanul, rossz testszaggal vagy lehelettel, zsíros hajjal, igénytelenül. És akkor az intim testrészek szagát még nem is említettem.
Rosszabb esetben ki vannak mázolva, mint egy modern festmény, közben meg büdösek, koszosak és lyukas a fehérneműjük. 
Nem minden a csillivilli ruha, az is fontos, mi van alatta.

 

A jó szerető biztosan nem önbizalomhiányos

A férfiak, mint mondtam, szeretik a kreatív, aktív csajokat. Bár vizuális típusok, az összképet nézik, s nem keresik az apró hibákat. Szóval tuti, hogy  nem fogják észrevenni, ha van egy kis hurka a derékon, vagy egy kicsit lóg a cici, azt viszont azonnal kiszúrják, ha egy nő gátlásos, takargatja magát, s nem élvezi az együttlétet. Szóval a gátlások a bugyival együtt maradjanak az ágy lábánál, és legyen a lényeg az élvezet: a partneré és a saját is.

 

Nos, jó szeretőnek tartod magad? Határozott igen a cél!

 

(Kicsit próbáltam ezt a véleményemet fent említett anyukának is finoman felvezetni, mire megsértődött, és faképnél hagyott. Talán előbb kellett volna, és akkor végig sem kell hallgatnom házas élete intim részleteit.)

Szólj hozzá

kapcsolatok